HARRY POTTER
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo - čokoládový
KRÉM: mascarponovo - smetanový + jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání korpusů: jahodová šťáva
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový s přidáním karamelu
MODELACE ZDOBENÍ: modelovací pasta Master Martini Bianco White + čokohmota
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
KRÉM: mascarponovo - smetanový + jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání korpusů: jahodová šťáva
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový s přidáním karamelu
MODELACE ZDOBENÍ: modelovací pasta Master Martini Bianco White + čokohmota
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé